Duurzaam Opgewekt is verhuisd!
Een paar weken geleden heeft Duurzaam Opgewekt intrek genomen in het nieuwe kantoor. Op 6 april 2021 zijn wij verhuisd van IJzendoorn naar Geldermalsen. Het is goed bereikbaar en een mooie uitvalsbasis midden in het land. Door de centrale ligging kunnen wij onze klanten sneller bereiken én hoeven onze mensen minder te reizen. Ook zijn we in Geldermalsen beter bereikbaar met het openbaar vervoer: fijn voor onze trainees en stagiaires!

In de afgelopen jaren is Duurzaam Opgewekt flink gegroeid. Na een periode van veel complexe projecten en leerzame momenten zijn we dan ook toe aan de volgende stap. Met de verhuizing geven we onze groei de ruimte die het nodig heeft.

Opening
Later in het jaar – als de maatregelen het toelaten – organiseren wij een feestelijke opening voor al onze relaties. We staan dan ook stil bij een mooie mijlpaal… ons 20-jarig bestaan!

We hebben ontzettend veel zin om samen voor onze klanten aan de slag te gaan vanuit ons nieuwe, groene kantoor. Al onze collega’s hebben inmiddels een kijkje genomen op hun nieuwe werkplek.

Contactgegevens
Ons nieuwe adres is Elzenhof 7E in Geldermalsen. Al onze e-mailadressen en telefoonnummers blijven hetzelfde. Onze prefab-werkplaats blijft in IJzendoorn. Hieronder zie je een kleine sfeerimpressie:

Storing melden?

Neem 24/7 contact met ons op via

 085 – 400 40 40

Krijg je energie van ons geleverd?

Contact

Duurzaam Opgewekt
De Elzenhof 7e
4191 PA Geldermalsen

0344-750 270
info@duurzaamopgewekt.nl

copyright Duurzaam Opgewekt 2023 

error: Content is protected !!