Hoera! Ons consortium heeft de NENnovation Award gewonnen voor ons gezamenlijk project ‘Energie Damwand’. Vrijdag 16 oktober zijn de winnaars van de NENnovation Award bekend gemaakt. Bekijk deze video om de enthousiaste reacties van de nummers 1 te zien: https://www.linkedin.com/posts/nen_uitreiking-nennovation-awards-2020-activity-6724306649869377537-1TDS

Uit het juryrapport: “Jullie vinding gaat een enorme bijdrage leveren aan de energietransitie waar we allemaal voor staan. Jullie hebben veel samenwerkingspartners verzameld, wat het heel kansrijk maakt. En wat wij als NEN ook heel mooi vinden, is dat jullie al in een vroeg stadium normalisatie hebben meegenomen in het hele traject. Tot slot zegt de jury: met de energie damwand wordt geotechniek zichtbaar als een van de belangrijkste sleutels van energietransitie.”

En dat laatste vinden wij allemaal het grootste en mooiste compliment om te krijgen!

Samen met CRUX Engineering BV, TUDelft, TUe en Gooimeer maken we kades en oevers duurzaam. Door damwanden te gebruiken om energie op te wekken, komen we samen met een oplossing om de CO2-voetafdruk van provinciale vaarwegen te verlagen!

NENnovation Award 2020

De jury let op het innovatieve karakter, of het ook écht werkt, of het maatschappelijk relevant is en of er een goede businesscase aan ten grondslag ligt. En natuurlijk hoe er op een slimme manier gebruikt wordt gemaakt van normalisatie.

Korneel de Jong van Crux Engineering BV: “Het is fantastisch! Een bekroning op ons werk. We zijn al twee jaar bezig met deze innovatie. En het brengt de CO2-reductie in Nederland weer een stapje dichterbij”.

Hoe het precies werkt? Korneel de Jong van CRUX Engineering BV legt het uit in deze video: https://lnkd.in/dE5Dddq

Storing melden?

Neem 24/7 contact met ons op via

 085 – 400 40 40

Krijg je energie van ons geleverd?

Contact

Duurzaam Opgewekt
De Elzenhof 7e
4191 PA Geldermalsen

0344-750 270
info@duurzaamopgewekt.nl

copyright Duurzaam Opgewekt 2023 

error: Content is protected !!