FD Gazelle 2020

Ook dit jaar behoort Duurzaam Opgewekt tot één van de snelst groeiende bedrijven. En dat is beloond met een FD Gazelle Award! Wij zijn bijzonder trots dat we ons – voor de tweede keer op rij – ‘FD Gazelle’ mogen noemen in de ‘regio Oost, categorie middel’.

Criterium
De FD Gazellen Awards worden door het Financieel Dagblad uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium om hiervoor in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Ook de groei in medewerkers en winstgevendheid worden meegenomen. In 2019 nam Duurzaam Opgewekt zijn eerste FD Gazelle in ontvangst.

Groei
Waar onze groei vandaan komt? In 2017 breiden wij onze dienstverlening uit met een onderhoudsafdeling. In dit bedrijfsonderdeel professionaliseren wij het onderhoud en richten ons op nieuwe contractvormen zoals; prestatiecontracten, conditiegestuurd onderhoud en technische instandhouding. In 2018 gaan we nog een stap verder. Het eerste exploitatieproject, De Mossen in Houten, wordt van Eneco overgenomen. In 2019 verwelkomen we onder andere Nike en BAM Wonen als opdrachtgevers en maken we grote stappen binnen onze exploitatietak.

Maar het allerbelangrijkste: de prijs danken wij vooral aan ons team gedreven aanpakkers!

 

FD Gazelle 2019

Tijdens de uitreiking in 2019.

Storing melden?

Neem 24/7 contact met ons op via

 085 – 400 40 40

Krijg je energie van ons geleverd?

Contact

Duurzaam Opgewekt
De Elzenhof 7e
4191 PA Geldermalsen

0344-750 270
info@duurzaamopgewekt.nl

copyright Duurzaam Opgewekt 2023 

error: Content is protected !!