Contact

Profiel

Duurzaam Opgewekt is een specialist in het installeren van duurzame energiesystemen. Op basis van onze brede kennis en ervaring adviseren en installeren wij voor onze klanten duurzame energiesystemen die na installatie de energierekening fors reduceren.

Sinds 1989 is Duurzaam Opgewekt actief als kennispartner en installateur voor haar klanten. Onze ervaring in het succesvol samenbrengen van de juiste componenten zoals warmtepompen, warmtepompboilers en warmtekracht-koppelingen in projecten en de ruime praktijkervaring, maakt dat wij samen met onze klanten succesvol zijn.

Succes dat actief bijdraagt aan energie onafhankelijk kunnen zijn en bijdraagt aan het verantwoord omgaan met onze natuurlijke en beperkte energiebronnen.

Directie
Duurzaam Opgewekt BV

Missie

Onze missie voor onze klanten is duurzame energie oplossingen te ontwikkelen en te installeren welke bijdragen aan verantwoord en bewust omgaan met energie. Met onze kennis en ervaring stellen wij de klant in staat op haar eigen locatie energie op te slaan, te koelen en te verwarmen.

Gevolg hiervan is dat de klant voor vaak meer dan 85% energie onafhankelijk is en daarmee fors minder gebruik maakt van energieafname via het elektriciteitsnet dat opgewekt wordt door kolen- en kerncentrales die maatschappelijk niet of steeds minder acceptabel zijn.

Core Business

Duurzaam Opgewekt is een gespecialiseerde kennispartner en installateur voor het succesvol integreren van duurzaam energiesystemen in bestaande systemen of nieuw te bouwen systemen.

Voor zowel het bedrijfsleven als de particulier berekent, ontwerpt en installeert Duurzaam Opgewekt installaties die opwekken en afgeven wat vooraf is berekend en geadviseerd.

Duurzaam Opgewekt is door deze kennis en ervaring een expert in het realiseren van duurzame energie systemen, vanaf het eerste advies tot en met de installatie en het beheer daarvan.