Wko-projecten van A tot Z

Alles in eigen huis

Ontwerp Duurzaam Opgewekt

Ontwerpen &
Adviseren

Ontwerp Duurzaam Opgewekt

Realiseren

Onderhoud

Beheren & Verbeteren

Exploitatie Duurzaam Opgewekt

Exploiteren

 

 

Alles in eigen huis

Ontwerp Duurzaam Opgewekt

Ontwerpen &
Adviseren

Ontwerp Duurzaam Opgewekt

Realiseren

Onderhoud

Beheren & Verbeteren

 

 

Exploitatie Duurzaam Opgewekt

Exploiteren

 

 

Ontwerpen & Adviseren

Wij verzorgen het ontwerp van duurzame energievoorzieningen: we denken mee in de initiatieffase, maken een installatieconcept en voorontwerp, maken een definitief ontwerp en de detailengineering. Desgewenst volledig uitgewerkt in BIM. Onze adviseurs schuiven in een zo vroeg mogelijk stadium bij jou aan tafel om met de andere bouwpartners tot het beste ontwerp te komen. Samen zoeken we een optimum tussen investering, onderhoudskosten, energiekosten, wet- en regelgeving en een eventuele bijdrage aansluitkosten.

Voor plannen voor een duurzaam energieproject met warmte-koudeopslag (wko) en/of aquathermie maken wij een Quick Scan. Dit doen we om te kijken of de bodem en het water ter plaatse geschikt is voor jouw project.

Ontwerp Duurzaam Opgewekt
Realisatie Duurzaam Opgewekt

Realiseren

Onze goed opgeleide installatiemonteurs monteren en installeren jouw duurzame energievoorziening. Dit allemaal binnen tijd, budget en met de grootste zorg. Veelal al prefab voorbereid in onze eigen werkplaats. Of het nu gaat om warmte-koudeopslag, warmtepompen, oppervlaktewatersystemen, regeneratie of zonnecollectoren, bij ons krijg je een systeem op maat.

Duurzaam Opgewekt heeft als een van de weinige bedrijven in Nederland kennis en ervaring met zowel het ondergrondse als bovengrondse deel van de wko-installatie. Hiervoor heeft Duurzaam Opgewekt de certificering BRL 1000 en BRL 6000-21 in huis. Op verzoek verzorgt Duurzaam Opgewekt ook de distributieleidingen, afgiftesets, individuele warmtepompen, vloerverwarming in de woningen en klimaatplafonds in kantoren.

Na montage zorgen wij voor het in bedrijf stellen, controleren wij alle kritische onderdelen en testen we de installatie uitvoerig. We streven naar een restpuntloze oplevering!

Onderhoud

Maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid en dat tegen zo laag mogelijke kosten. Hier zorgen wij voor met goed onderhoud, monitoring en beheer. Als het moet kunnen we ook de prestatie en life cycle kosten garanderen.

Wij hebben verschillende vormen van onderhoud: preventief, een prestatiecontract of technische instandhouding.

Voor storingen of vragen zijn wij altijd te bereiken via onze klantenservice. Voor acute storingen zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Onderhoud Duurzaam Opgewekt
Verbeteren Duurzaam Opgewekt

Beheren & Verbeteren

Ook na de oplevering blijven wij graag jouw installatie in de gaten houden. Wij gaan altijd op zoek naar technische verbeteringen. Gevraag en ongevraagd.

Installaties monitoren wij op afstand én op locatie. Wij analyseren data, zorgen voor begrijpelijke rapportages en komen met verbetervoorstellen.

Het beheren van de installatie doen wij op afstand vanaf ons hoofdkantoor en periodiek bij jou op locatie. Wij zorgen ervoor dat de installatie doet wat hij moet doen. Maar liever nog beter dan dat!

Exploiteren

We zijn als exploitant verbonden aan duurzame gebouwen of wijken en onderhouden het totale, collectieve energiesysteem. We voldoen aan de Warmtewet en hebben een leveringsvergunning voor warmte.

Transparante communicatie is voor ons vanzelfsprekend. We geven afnemers uitleg over de installatie, houden ze op de hoogte van gepland onderhoud en zijn transparant over onze tarieven. Storingen lossen we zo snel mogelijk op.

Afnemers informeren we via verschillende kanalen, zo kiezen ze zelf een manier die het beste bij hun past. Via een speciale bewonerswebsite, persoonlijk klantenportaal en Facebook. Onze klantenservice is telefonisch en per e-mail goed bereikbaar.

Exploitatie Duurzaam Opgewekt
ACM

Warmtewet

Duurzaam Opgewekt heeft de vereiste organisatorische, financiële en technische kwaliteiten om warmte aan consumenten te mogen leveren.

De voordelen als je Duurzaam Opgewerkt inschakelt voor hulp bij de Warmtewet:

  • Ontzorgen bij wet-en regelgeving.
  • Integer handelen.
  • Beheersing van jouw bedrijfsprocessen (waaronder risicobeheersing).
  • Controle technische functiescheiding.
  • Controle op informatie; verbandscontrole, capaciteit en levering en registers.
  • Beveiliging.

Storing melden?

Neem 24/7 contact met ons op via

 085 – 400 40 40

Krijg je energie van ons geleverd?

Contact

Duurzaam Opgewekt
De Elzenhof 7e
4191 PA Geldermalsen

0344-750 270
info@duurzaamopgewekt.nl

copyright Duurzaam Opgewekt 2023 

error: Content is protected !!