Paleiskwartier Noord Den Bosch

Paleiskwartier Noord Den Bosch komende jaren nóg duurzamer

Ruim 900 woningen en een aantal bedrijven in het Paleiskwartier-Noord gaan met de overname door Duurzaam Opgewekt over tot verdere verduurzaming van hun energiesystemen. Duurzaam Opgewekt neemt per 1 juli 2020 de warmte-koudeopslagsystemen over van Ennatuurlijk. Per 1 juli wordt gestart met de verduurzaming van energievoorzieningen in het Paleiskwartier Den Bosch. De komende jaren komen hiermee in het teken te staan van verdere verduurzaming en innovatie van de energiesystemen. Duurzaam Opgewekt is door Coöperatie Wijkbelangen Paleiskwartier in 2019 uit een aanbestedingsprocedure geselecteerd als nieuwe energie-exploitant voor het Paleiskwartier-Noord, voor de komende 20 jaar.

Maatschappelijke aanbesteding

De Coöperatie Wijkbelangen Paleiskwartier (CWP) heeft in 2018 besloten om door middel van een aanbesteding een nieuwe exploitant te selecteren, dat het contract met Ennatuurlijk na 15 jaar afliep. In september 2019 is unaniem gekozen voor Duurzaam Opgewekt als nieuwe energieleverancier, omdat Duurzaam Opgewekt het beste scoorde op de beoordelingscriteria die in afstemming met de leden van CWP zijn vastgesteld. Duurzaam Opgewekt stelt zich tot doel om in de komende 20 jaar toe te werken naar gasloze energielevering in Paleiskwartier-Noord.

Verduurzaming en innovatie

Door het toepassen van innovaties en optimalisaties in de huidige installaties, wordt de komende jaren gewerkt aan verduurzaming van de energiesystemen. Dit heeft bijvoorbeeld betrekking op het revitaliseren van de technische ruimtes met de warmtepompen, vernieuwing van de regeltechniek en verbetering van de afleversets.

Bob Bloemers, commercieel directeur van Duurzaam Opgewekt: “Wij vinden het belangrijk om, samen met onze klanten en collega’s, voortdurend te werken aan het verder verduurzamen van de Nederlandse energiesector en toe te werken naar gasloze energielevering. Dit doen wij door constant te blijven innoveren, te zoeken naar nieuwe technieken en door onderzoek naar optimalisaties van systemen. De komende jaren gaan wij miljoenen investeren in Paleiskwartier-Noord om ook onze nieuwe klanten in deze wijk te voorzien van toekomstbestendige, duurzame warmte- en koude-installaties”.

Duurzaam Opgewekt

Duurzaam Opgewekt is gespecialiseerd in duurzame energiesystemen en loopt sinds 1998 voorop in het ontwerpen en bouwen van ervan. Duurzaam Opgewekt werkt voor projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren en –exploitanten, aannemers en installateurs en ontzorgt haar klanten van ontwerp tot realisatie en op het gebied van onderhoud en exploitatie. Duurzaam Opgewekt is onderdeel van Groep Duurzame Energie.

Storing melden?

Neem 24/7 contact met ons op via

 085 – 400 40 40

Krijg je energie van ons geleverd?

Contact

Duurzaam Opgewekt
De Elzenhof 7e
4191 PA Geldermalsen

0344-750 270
info@duurzaamopgewekt.nl

copyright Duurzaam Opgewekt 2023 

error: Content is protected !!