Multifunctioneel woon- en servicecentrum SassemBourg in Sassenheim

SassemBourg is een multifunctioneel woon- en servicecentrum, sfeervol vormgegeven volgens de traditionele architectuur van de jaren ’30. Een plek waar onbezorgd kan worden gewoond, voorzien van alle gemakken en een groot aanbod aan activiteiten. Wonen en dienstverlening op het gebied van gezondheid en welzijn vormen samen een woonservicezone voor iedereen. Jong en oud kunnen in SassemBourg terecht voor diverse soorten dienstverlening. Zo is er bijvoorbeeld een grand café en een kapper met schoonheidssalon.

Daarnaast vindt u onder andere een apotheek, een fysiotherapeut, chiropracticus, logopedist, de bloedprikdienst, en huisartsen.

Ook bewoners van de koopwoningen en de wijk rondom SassemBourg kunnen deelnemen aan de activiteiten die vanuit het woonservicecentrum worden georganiseerd, zoals handwerken, schilderen, gym, muziekmiddagen of uitjes buiten de deur.

Duurzaam Opgewekt heeft de realisatie van de wko-installatie en de technische ruimte verzorgd. De wko bestaat uit een doublet met een capaciteit van 70m3/h. Tevens heeft Duurzaam Opgewekt de installatie-werkzaamheden van de technische ruimte voor haar rekening genomen. De technische ruimte bestaat uit een warmtepomp, pieklastketels, verdelers, TSA’s en buffervaten.

Duurzaam Verbonden heeft tevens sinds de oplevering het onderhoud van de wko-installatie in opdracht.

Opdrachtgever: Kuijpers Ecopartners

Startdatum: juli 2014

Einddatum: november 2014

Aanneemsom: € 250.000

Dienstverlening: realisatie | onderhoud

Techniek: wko | warmtepomp | PVT

Storing melden?

Neem 24/7 contact met ons op via

 085 – 400 40 40

Krijg je energie van ons geleverd?

Contact

Duurzaam Opgewekt
De Elzenhof 7e
4191 PA Geldermalsen

0344-750 270
info@duurzaamopgewekt.nl

copyright Duurzaam Opgewekt 2023 

error: Content is protected !!